ЦСКА ще се раздели до 72 часа с единствения си играч, участвал на Световното първенство. Вратарят на Алжир Райс М'Боли скоро ще реализира трансфер, поне според признанията на негов представител пред френските медии. 

Той обяви, че редица отбори от множество страни са проявили интерес към стража. Реалните оферти обаче са малко, но все пак ги има. Предстои в следващите дни да се прецени коя от тях да бъде приета. 

"Приоритетът пред Райс е да материализира доброто си представяне на Световното. През 2010 г. не успя да осребри добрите си изяви с хубав трансфер, защото преговорите бяха много трудни."

"Затова сега той иска да намери силен клуб, за да покаже, че може да се представя великолепно не само за страната си, но и в тима си. Много отбори са се свързали с нас, но реалните оферти са малко. Все пак, до 72 часа ще решим коя от всички да приемем."

"Търсени сме от Турция, във Франция също ни питаха за него. Марсилия се интересуваше, но няма нищо конкретно. Реални оферти са от Шефилд Уензди, КПР, Блекпул и Лестър, както и от американския Филаделфия Юниън, който дори предостави и конкретни финансови условия."

"От Португалия с нас се свърза представител на Порто, но нищо повече. Същото мога да кажа и за хора на Бенфика. За него приоритет винаги е било обаче да се върне във Франция и да докаже, че неправилно е бил смятан за провален талант", сподели представителят на М'Боли, пожелал името му да не бъде цитирано, пред френските медии.