Дербито за титлата между ЦСКА и Лудогорец ще се изиграе в събота (22 ноември) от 16:00 часа на стадион "Българска армия".

Мачът се очаква с огромен интерес от дори и неутралните запалянковци, тъй като при успех на "червените" дистанцията с Лудогорец ще е 8 точки, а дори и ремито ще запази дистанцията от 5 точки.

Психологическата война се води с пълна сила, а назначаването на Николай Йорданов за съдия на двубоя провокира Стойчо Младенов да реагира остро.

"Червеният" клуб е обявил международния рефер за персона нон грата, но да се надяваме на добро и авторитетно съдийство от страна на столичанина.

Тази битка в съботната вечер няма да реши титлата, но ще има голям психологически ефект. Плюс за ЦСКА е участието на Лудогорец в мач от Шампионската лига идната сряда срещу английския Ливърпул. 

Момчетата на Георги Дерменджиев ще имат едно на ум за битката в сряда, която може да се окаже решаваща за третото място в групата, но няма да подценят и двубоя в събота.

При загуба за "армейците" Лудогорец ще се доближи на две от лидера в таблицата, а самочувствието им ще се повиши. 

В събота феновете на ЦСКА трябва да напълнят стадиона, за да вдъхнат кураж на футболистите, а както е известно 12-ият играч винаги е важен.

За съдията стига само едно изречение - международен рефер просто е длъжен да изкара мача без да става център на внимание. В съботната среща той просто трябва да го докаже. Иначе ще трябва да се вземат под внимание думите на шефа на съдиите Никола Джугански, който коментира пред журналистите, че ако не се справи ще си тръгнат заедно.

Очакваме спектакъла на двата тима. Срещата е в събота от 16:00 часа и може да бъде проследена на живо в Gong.bg, Нова телевизия и на честотите на Дарик радио.

Може да гласувате за победителя в анкетата на Gong.bg.