В слънчевия понеделник Локомотив София приема Лудогорец в мач от 25-ия кръг на елитната ни група.

Двубоят е с голям заряд, тъй като при евентуален успех "железничарите" могат да погледнат към второто място, и то без никакви условности, тъй като в момента ЦСКА е разбита команда, от спортно-техническа гледна точка.

"Железничарите" леко, тихо и скромно гонят целта си, а теренът на стадион "Локомотив" си е тяхната територия, на този пясък може всеки тим да преклони глава.

Лудогорец не е всеки отбор, но след категоричния успех над ЦСКА, дойде ремито с Левски за Купата, което показа слабости и в разградската машина.

В три от последните срещи между двата тима софиянци са наказвали Лудогорец, що се отнася до попадения. В края на август "железничарите" грабнаха точка в "Надежда" при 2:2, а днес дали не е време за пълен успех?

Със сигурност амбицията за успех ще я има и в двата тима, но момчетата на Димитър Васев трябва да запазят самообладание, имат необходимото самочувствие, а ако и играта им тръгне зрелището ще е гарантирано. Още повече след категоричния успех на столичани в Стара Загора, играта вече е друга.

Може да проследите двубоя по телевизия Диема, в платформата Gong Play, в сайта Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио.