Да пофантазираме. Локо Сф шампион? ха-ха-ха-ха!

А сега обърнете внимание на главните букви.

Миналото лято, мощно и гръмко: ХА-ХА-ХА-ХА! Четири главни Х и четири главни А. Ти си луд, този отбор изпада, ти ми говориш за титла.

След есенния полусезон: ХА-ХА-ХА-ха! До главните виждаме едно мъничко х и едно мъничко а. Абе, ако влязат в шестицата, ще е голям успех.

След първите три пролетни кръга: ХА-ХА-ха-ха! Главните и малките букви вече са поравно. Имат някакъв шанс за Европа, но минимален.

След първото завъртане в шестицата: ХА-ха-ха-ха! Все повече малки х-та и а-та. Втори са, може и да се задържат в тройката.

Да продължим с фантазиите, те са безплатни. Като мечтите, впрочем.

Пет точки по-малко и нови два кръга в първенството: Лудогорец е смутен след загубата от Левски и прави реми в Коматево с Ботев. Локо Сф се справя добре и извън пясъчника си, бие в Ловеч. Лудогорец идва на „Армията“ - ЦСКА няма само да пада, я. Любо Пенев гори от амбиция и ново реми. Локо Сф бие едно на мъка Берое на златните надежденски пясъци.

Една точка...Една точка разлика, а предстои директен двубой в Разград.

Пак ще пофантазираме, но нека все пак да попитаме тихо и свенливо: Локо Сф шампион? ха-ха-ха-ха. Четири малки х и четири малки а. Нещо вече няма ентусизъм в присмеха. Леко приглушено звучи. Но си е присмех, да му се невиди.

Лудогорец – Локо Сф, 15 май. Мач за титлата? Бе каква титла за Локо Сф! Те са по-добри, те са по-богати, те са по-могъщи, те са даже и домакини. Пък и кой ще остави точно Локо Сф да стане шампион, вместо Лудогорец. По един или по друг начин Мисията е НЕ-ВЪЗ-МОЖ-НА.

Сложете първата сричка в едни скоби. За всеки случай. За 1:100, за 1:1000.

Ето така: Мисията /НЕ/възможна.

ХА!