Г-н Илиев, г-н Георги Илиев, г-н Майкъл, обръщам се към вас чрез медията, за която работя, тъй като последните месеци превърнахте вестници, сайтове и телевизии в трибуна за вашите лични войни. Скъсахте се да давате интервюта. Толкова не сте давали дори в оценените от вас на около 370 000 лева десетина месеца в ЦСКА. Да! Днес прочетох с интерес поредното ви словоизлияние в спорен всекидневник и останах дълбоко учуден от вашите думи поместени там. Казвате, г-н Илиев, че след Нова Година ще си търсите около 370 000 лева от ЦСКА. Обърна ли се палачинката г-н Илиев? Обърна се! Преди няколко месеца, ден след ден, седмица след седмица, слушахме от вас как истинските „армейци“ трябва да бъдат по-благосклонни към „червената“ идея. Как не трябва да водят дела срещу клуба и как лесно трябва да си стискат ръцете със собствениците и да отстъпват. Така било в Левски и вие им се възхищавахте. Говорихте как Стойчо Младенов също не трябва да си търси парите по сключения с Титан договор. Така ли беше г-н Илиев? Така беше. Информация по въпроса и ваши цитати може да извадим доста. Попитайте чичко Гугъл.

Сега идва ред да попитаме – не ви ли е срам? Не ви ли е срам да обявявате, че ще търсите парите от ЦСКА, когато собствениците са други, а от вашата уста слушахме как не трябва да се прави така? Защо не си поискате парите от хората, с които сте се разбрали, с които сте си стиснали ръцете за доста добро възнаграждение (както показват простите сметчици)? Не ви ли е срам да обикаляте по медиите, да плюете, само защото вече не сте част от клуба, от който можеше да си докарвате още добри доходи?

Ако позволите един съвет г-н Илиев. Може да не го приемете, но е за ваше добро. Спрете се! Дълги години гледахме как излизате от стадиона и се оглеждате за камера и микрофон, за да ви забележат да вземат интервю от вас. В един момент постигнахте целта си и започнахте работа в ЦСКА. Какво свършихте за търсените от вас 370 000 лева други могат оценяват. Сега обаче е време да спрете, да се съсредоточите в собствения бизнес или нещо друго. ЦСКА няма нужда от вас г-н Илиев.

Знаем, парите нямат цвят и не миришат. Те са средство, заради което се водят войни, стават убийства, развалят се приятелства, водят до предателства, обръщат живота. Обръщат го така, както Георги Илиев-Майкъла обърна плочата. За съжаление май неговата плоча е дългосвиреща и скоро няма да свърши.