Вратарят на Локомотив София Божидар Митрев отхвърли „старата тема“ за групички и не много добра обстановка в националния тим по времето на Любослав Пенев.

Столичните железничари отпътуваха за втория си зимен лагер, който ще се проведе в курорта Анталия. Преди заминаването стражът коментира ситуацията в Локо Сф и предстоящия лагер с националния тим.

„Свършихме физическата работа до тук с Локо Сф, отиваме в Турция, за да се подготвим игрово и да избистрим състава и стила. Свършихме доста тежка работа през първия полусезон, сега ни остава по-малко, но е много важна, за да затвърдим представянето си. Не виждам какво може да ни попречи“, сподели Митрев.

„Лагерът с националния отбор е от 3 до 7 февруари, но на 4 февруари има предвидена контрола на Локомотив София, затова вероятно ще се присъединим към националния след нея. Надявам се да победим Румъния, сега ще е дебютът на Ивайло Петев и дано да го зарадваме с победа“, коментира Божидар Митрев.

„Не е имало групи при Любо Пенев. Всеки пише и си измисля, групи, този се скарал с онзи, пълни глупости. Ние в този национален отбор се познаваме всички, какви групи да има?“ - коментира още стражът.