Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев си размени реплики с фенове на Локомотив София и ЦСКА, които бяха дошли да наблюдават двубоя на стадион „Българска армия“. Част от привържениците на „армейците“ бяха дошли, за да видят дали Локомотив София ще има възможност да открадне нещо от съперника на ЦСКА за шампионската титла.

Шефовете на „орлите“ Кирил и Георги Домусчиеви бяха подложени на словесен обстрел от фенове на Локомотив София и такива на ЦСКА малко преди почивката, когато бе показан червеният картон на Александър Младенов. На полувремето двете страни отново размениха реплики в централна ложа, но се намесиха полицаи и укротиха страстите.

Апогеят на словесната престрелка бе след края на мача преди Домусчиев да даде интервю пред журналистите. Собственикът на Лудогорец се изнерви на поредните подмятания на запалянковците и репликира един от тях, наричайки го „бастун“. По време на дългото интервю, което даде, Домусчиев отново се изнерви от подмятанията, които звучаха от фенове, но този път сдържа нервите си и ги подмина с мълчание.