Председателят на съвета на директорите и изпълнителен директор на Берое Илко Русев заяви, че ръководството на клуба ще се стреми да приключи със селекцията до 15 юни.

„Има играчи, които им изтекоха договорите, но умишлено не искам да споменавам техните имена, защото имаме уговорка, че в зависимост от селекцията, която направим може да продължим да разчитаме на тях. До първия лагер-сбор на 15 юни нещата ще бъдат по-ясни и поради тази причина не искам да казвам конкретни имена нито на играчи, с които имаме подписани договори и чакаме на 15, нито на играчи, които ще освободим. С Танко Дяков разтрогнахме. Има играчи, които имат договори, но сме в процес на преговори и ще видим дали ще се разделим с тях“, сподели Русев пред Gong.bg.

„Нашето желание е да разполагаме с окомплектован състав за първата тренировка на 15 юни. Периодът за подготовка ще бъде доста кратък. Върху това работим в момента. Правим всичко възможно, за да вземем нужните ни играчи. До 15 юни предстои период, в който трябва да бъде свършена страшно много работа и ми е трудно да кажа дали ще успеем“, добави председателят на съвета на директорите и изпълнителен директор на Берое.

„Трансферният пазар е дълъг. Със сигурност ако не успеем да вземем всички нужни играчи, ще търсим варианти за привличането на играчи на по-късен етап. Ако успеем да приключим всичко до 15, ще е идеалният вариант.“

„Всички фенове трябва да бъдат доволни от това класиране на отбора. Аз благодаря на всички привърженици за подкрепата към отбора. Моето желание е те да бъдат с отбора и в бъдещите успехи, които Берое се надявам да постигне“, каза още Илко Русев.