Собственикът на Левски Тодор Батков бе видимо доволен от победата с 8:0 над Хасково в първия пролетен мач от А група за "сините".

"Продължаваме напред. Вторник, и след това неделя. Много важен мач в неделя, надявам се там да покажем по-силно, истинско лице на Левски. Това е, добре, продължаваме напред," заяви Батков. Другата седмица Левски има реванш с Хасково за Купата, но оттам вече има стабилна преднина от 3:0. В неделя пък "сините" играят с Лудогорец.

"Дарителската кампания върви добре. Умишлено не я афиширахме, защото до вчера имахме интензивни разговори с регулатора. Над 200 души вече са се отзовали, аз съм се срещнал с всеки от тях. Има много голям интерес, включително от чужбина. Даряват се големи суми. Аз държа на това, което съм казал, дано всички левскари се отзоват," обясни Батков за акциите на Левски, пуснати за феновете.

Запитан дали има шанс да се появи и по-крупен инвеститор, Тодор Батков с усмивка заяви: "През почивните дни имам среща с митичен българин, на Запад от България."