Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков беше доволен от победата на своя тим с 3:0 над Черно море в 16-ия кръг. Специалистът заяви, че промените в стартовата му единадесеторка очевидно са дали резултат във Варна, но пред играчите му предстои още много работа.

„Щом резултатът е три на нула, не мога да не кажа, че промените ми не са се получили. Писна ни са падаме, затова искахме да променим нещо. Не знам дали сме изненадали противника. Опитахме на този лош терен да заздравим средата и защитната линия. Така че изпълнихме задачите си“, каза Балъков.

„Този успех нищо не ни дава, той затвърждава, че постоянството е важно във футбола. Може би дава самочувствие на футболистите. Още не сме си свършили работата.“

„Нека да си починем, да се възстановим и ще го мислим мача с Левски. Имаме цяла седмица да го мислим, да го анализираме и да се подготвим.“

„Още когато се прибрах за първи път, за да бъда треньор в Черноморец Бургас, говорех за работата с младите играчи. Докато не започнем да работим в тази насока, няма да се оправим“, допълни наставникът на „оранжевите“.