Юношата на Локомотив София Емил Гъргоров заяви в специално интервю за Нова Тв, че има предложение да продължи кариерата си в „столичните железничари“. Бадема, който в момента няма отбор, все пак добави, че размишлява и върху няколко оферти от чужбина. Самият Гъргоров добави, че личните му предпочитания са да продължи да играе извън България.

„За момента изчаквам да видя какво ще е най-доброто предложение. Имам няколко предложения, но искам да видя какво ще бъде най-доброто за мен“, започна Бадема.

„Става дума за Китай и Турция. Има и други, но искам да обмисля и да видя какво е най-добро за мен“.

„Свикнах в Китай. Трудно е, но ние бяхме доста българи и това ми помогна да се адаптирам по-лесно. Не мога да кажа къде ми се играе най-много“.

„Говорих с Георги Марков. Той много добре знае, че имам предложения от чужбина. Предложи ми, ако не си намеря отбор, да заиграя в Локомотив. Благодаря за това, но не е ставало дума за договори“.

„Ласкае ме вниманието от страна на Локомотив“.

„За сега от България съм говорил само с Локомотив. Надявам се до седмица да бъде ясно бъдещето ми. Предпочитам да продължа в чужбина. В момента се намирам в последните си години, в които мога да играя професионален футбол“, завърши Гъргоров.