Главният акционер в ЦСКА Александър Томов заяви, че е изключително горд от факта, че „едно армейско сърце ще играе в Серия А“.

„Много съм доволен, че Ивайло Чочев ще играе в отбор от елита на Италия. По молба на Палермо в договора бе записана клауза, трансферната сума да бъде запазена в тайна. Сумата със сигурност не е от порядъка, който се споменава в италианските медии. Трансферът обаче е достоен“, коментира Томов.

„Ивайло Чочев е продукция на ЦСКА. Очакваме той да покаже голяма зрялост. Очакванията са големи към него. Не може да не сме доволни. Поредният армеец, който отива в големия европейски футбол.”

„С играчи като Браян Ереро и Здравко Илиев вече водим разговори, за да се разделим по цивилизован начин, като разтрогнем по взаимно договаряне. Разбира се, че и при този случай ще трябва да изплатим определена компенсация на тези футболисти. Подсилихме се с 11 нови играчи. Ще им бъде необходимо да се адаптират, но аз съм сигурен, че помогнат за по-силното представяне на отбора“, каза още Александър Томов.