Голямата звезда на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс е лидерът във вота на феновете за определянето на играчите в Мача на звездите за 2015 г. Двукратният шампион на НБА е първи в подреждането до момента с 552 967 гласа. 

Преднината му обаче е твърде крехка. Веднага по петите му е гардът на Голдън Стейт Уориърс Стивън Къри с 549 095 вота на феновете. Доста назад е третият във временното подреждане Антъни Дейвис. 

Звездата на Ню Орлиънс Пеликанс е с 524 623 гласа и според специалистите зад Океана, трудно ще се пребори за някое от първите две места. Той обаче се надява да задържи преднината си пред четвъртия - Коби Брайънт. 

Въпреки че не играе най-силния си сезон с екипа на Лос Анджелис Лейкърс, славният ветеран е събрал 521 542 гласа и почти сигурно ще участва в Мача на звездите, както и тези над него в класацията. 

Гласуването продължава до 19 януари догодина, като феновете имат достатъчно време да преобърнат вота. Окончателните резултати ще бъдат обявени на 22 януари и тогава ще бъдат определени и стартовите петици на Запада и Изтока. Битката на звездите на двете конференции е на 15 февруари в "Медисън Скуеър Гардън".