Блудният син се завърна пред боготворящата го публика. ЛеБрон Джеймс днес беше представен заедно с останалите си съотборници пред феновете на Кливланд Кавалиърс, а посрещането му беше великолепно. 

Над 17 хил. фенове на "кавалерите" оглушиха залата с възгласите си, когато Краля се появи на игрището. Съоръжението буквално се тресеше, а според американските медии, децибелите са се доближавали до тези при рок-концерт. 

ЛеБрон излезе последен и хвърли в луд екстаз трибуните. Той беше с любимия си номер 23, който беше заменил с 6, докато носеше екипа на Маями. 

"Дори не можах да чуя името си от скандиранията по трибуните. Но се досетих, че става въпрос за мен, защото бях останал последен на скамейката. Е, все пак се наложи да се поогледам", сподели с усмивка Джеймс. 

Явно феновете на Кливланд са му простили, след като преди четири години се бяха отрекли от него. Тогава той напусна в посока Маями след дълга сага, а привържениците на родния му тим бяха толкова разочаровани от решението му, че дори ритуално горяха фланелките с неговото име. 

След четири години в Маями, където спечели две шампионски титли, ЛеБрон се върна у дома и подписа двугодишен договор с "кавалерите".