Феновете на Левски сътвориха страхотна атмосфера по време и след поредния мач на "сините" в Адриатическата лига.

Те не спряха да подкрепят своите баскетболисти през всичките 40 минути, въпреки че гостите от Будучност имаха сериозно игрово преимущество. На трибуните обаче имаше само един отбор и той бе Левски.

Привържениците се обединиха през седмицата и опитаха да напълнят залата, за да покажат на Тити Папазов, щабът му и играчите, че не са сами в идеята, че Левски трябва да продължи да съществува.

Всички, обединени от "синята" кауза, събират идеи за подпомагането на баскетболния тим, изпаднал във финансова криза. След като и куп контузии сполетяха Левски, целият отбор имаше нужда от моралната подкрепа на своите фенове, и я получиха по фантастичен начин.

Дълго след края на двубоя, загубен от Левски със 75:92, играчите и щабът стояха в залата заедно с привържениците, и събираха сили от техните песни и възгласи. Повече от 20 минути минаха, преди публиката да започне да напуска местата си, а баскетболистите - да влязат в съблекалнята - изморени, но заредени емоционално от невероятната гледка и подкрепа.

Един от младите таланти на Левски Павлин Иванов почти насила се откъсна от гледката, за да даде своето мнение за мача пред медиите, но не скри възхищението си: "Публиката ни е уникална. Дано не сме ги разочаровали, и да продължат да ни подкрепят."

Тити Папазов допълни думите му: "Тази публика е доказателство, че Левски трябва да бъде спасен! Те доказаха, че са готови да направят всичко за нас. Има клубове, които са вечни, и Левски е от тях. Не мога да си представя, че заедно ще допуснем Левски да го няма. Всеки, който реши да ни подаде ръка в този момент, трябва да има предвид социалния ефект. Отношението на феновете направи разликата за нас в този мач."

Доста след последния сигнал и раздялата с феновете, Папазов продължаваше да въздиша по невероятното изпращане.