Българският шампион Левски допусна поредна загуба в Адриатическата лига по баскетбол за мъже, след като отстъпи пред гостуващия Игокеа със 77:92 точки. "Сините" остават на последно място в класирането с един успех от 23 мача. Старши треньорът на Левски Константин Папазов призна, че това е всичко, което играчите могат да предложат в момента.

"Слабо начало на втората част, добра игра в края. Ясно е, че е трудно да спечелим този мач. Това можем да предложим, особено в отсъствието на Димитър Ангелов. Съвсем нормално е всичко, за мен нищо не е изненадващо. Отборът на Игокеа върви добре. Ние допускаме грешки, но се стараем с каквото можем да се противопоставяме", каза Папазов след мача.

Той добави, че Димитър Ангелов има травма на петата, но се надява да е готов за двубоя с Черно море Порт Варна от НБА в четвъртък. "Надяваме се да използваме Ангелов в четвъртък срещу Черно море. В момента той е на лечение, бият му се инжекции", добави Папазов.

Наставникът на Игокеа Желко Лукаич, който е бивш треньор на българския Лукойл Академик, заяви, че е очаквал победата. "Няма лесни победи, всички отбори тренират по два пъти на ден. Имахме тежко пътуване и трудно начало на мача, но очаквах победата. Знаем за трудностите на Левски. Отборът има проблеми, но вярвам, че ще се оправи. Левски е велик български клуб", коментира Лукаич./БТА