Наставникът на Левски Тити Папазов очаква труден мач с унгарския Солнок от петия кръг на Адриатическата лига. Той е притеснен от редицата кадрови проблеми, към които се прибави и отсъствието на Павел Иванов. 

"Не можем да крием, че имаме сериозни трудности. Към кадровите ни проблеми сега се добави и този на Павел Иванов, но е по-важно той да бъде възстановен, вместо да насилваме още късмета. Очакваме в най-скоро време развръзката около случая Станимир Маринов, за да успеем да се подсилим на ключова позиция, каквато е гардовата."

"Тази седмица ни се събраха много километри - пътувахме до Варна, а сега до Унгария, и това също няма как да не се отрази. Въпреки това, нямаме никакво намерение да се предаваме."

"Солнок е много добре окомплектован отбор, освен това е силен домакин, но ние ще използваме своите шансове. Надявам се представянето ни във Варна да не се повтори, защото там играхме добре само една четвърт, а за победи, особено в АБА Лига, е необходимо доста повече", сподели Папазов.

Най-опитният в отбора на Левски Димитър Ангелов също очаква тежък мач в Унгария. Но и той няма намерение да се предава предварително, въпреки всичките проблеми с контузени играчи.

"Мачът ще е труден, надявам се да играем по-добре, отколкото в последните два мача, и да успеем да победим. Наистина, имаме много проблеми. Нещата не тръгнаха много добре за нас, малшанс във всяко едно отношение. Надявам се с наличните играчи да успеем да се противопоставим."

"Трудно е, нямат много опит, не разбират много баскетбола, но затова сме тук по-опитните, да им помагаме, да напредват, и в края на годината да имаме един добър отбор."

"В началото е малко трудно, не може да се напасне отборът, ще са ни нужни поне два-три месеца, за да се изгради добър състав. Сега играем мач за мач, в тази ситуация няма как по друг начин да подходим", сподели Ангелов.