Участниците в Престиж Мача на звездите взеха участие във фотосесия броени часове преди старта на голямото шоу. Сесията в зала "Диана" в Ямбол продължи час и половина в шеги и закачки между участниците в шоуто.

Мачът на звездите е утре и се открива 15,00 часа. За отличното настроение на баскетболистите се погрижиха група ямболски гайдари, които утре подготвят и още по-голяма изненада - участие на кукерите, един от които ще бъде прескочен и в конкурса за забивки!

Междувременно стана ясно, че американското крило на Берое Диуейн Джаксън отпада от участие поради контузия. Той няма да бъде заменен от свой колега нито в същинския мач, нито в конкурса за Хипер забивки.

Промяна има сред участниците в конкурса за стрелба от далечно разстояние - Тройки Троя. Лидерът на шампиона Левски и юноша на Ямболгаз - шампион с отбора от 2002 г. Димитър Ангелов също е с травма.

Tой се оттегля от участие в конкурса за тройки, но ще бъде по екип за мача, за да уважи местната публика, която го посрещна изключително топло днес, заедно с другите двама представители на ямболската школа - Павел Маринов от Балкан и Павлин Иванов от Берое. На мястото на Ангелов в конкурса Тройки Троя се пуска Бруно Шундов от Лукойл Академик.