„Аз другаде няма да бъда треньор! Ако си тръгна от Варна, по-вероятното е да не се занимавам повече с баскетбол”, заяви старши треньорът на баскетболния Черно море Порт Варна Спас Натов на въпрос, ако получи предложение да води друг отбор, дали би го приел. Той направи и оценка за представянето на отбора през изминалия сезон.

„Трудно е да се правят някакви генерални оценки, тъй като започнахме сезона в друг състав и ясни цели, а накрая с променен състав просто трябваше да завършим”, коментира още Натова, цитиран от dariknews.bg.

„Това, което се случи след Нова година бе много тежко и смятам, че в този състав се представихме достойно. Най-хубавото, което видях аз, е огромното желание и характер, които проявиха играчите. Проявиха се като истински мъже и във всеки един мач се бореха. Неприятностите са много. Тях искам да ги загърбя и до останат назад. Надявам се да не изпадаме повече в такива положения и да губим играчи по средата на сезона. На 11-и има събрание на клуба и очаквам там да се решат много неща”, добави още Спас Натов.