Старши треньорът на Берое Любомир Минчев определено не бе доволен от момчетата си след загубата от Черно море във Варна.

"Не искам да търся оправдания. Ние имахме своите слаби моменти, от които отборът на Варна се възползва по най-добрия начин. Това бе основната причина ние днес да загубим," заяви Минчев. "Има наистина моменти, в които ние играем доста добре в защита с определени играчи, но когато влязат други защитата ни става по-слаба и получаваме точки. Не искам да назовавам имена. Това е причината да не успеем да покажем постоянство. В първото полувреме имахме някои слаби моменти в нападение, от които Варна се възползваха и ни наказаха с контрататака. Така те взеха лека преднина. Това, което ми хареса, че независимо, че в един момент разликата стигна до 16 точки не се предадохме. Имаше възможност да обърнем мача, но при трите отворени стрелби не успяхме да отбележим, ако бяхме реализирали, то мачът отиваше на хикс и напрежението щеше да е в тима на Варна."

Драган Баич, треньор на Черно море порт Варна: "Както и очаквах получи се тежък мач. Логично беше играчите ни да са уморени след трите поредни изиграни мача от турнира за купата на България. Най-важното бе да запазим концентрация в в домакинството ни срещу Берое  и да го спечелим при тази сериозна подкрепа от страна на нашите фенове. Не можах да използвам Станимир Маринов тази вечер, тъй като има температура и е с грип."