Капитанът на баскетболния Левски Павел Иванов разпали искрата в „сините“ фенове с едно емоционално изказване в началото на 2015-та година.

Иванов, от дете носещ екипа на баскетболния шампион, не само върна хората в залата, но и успя да обедини съотборниците си така, че всички да повярват в спасението на Левски. От отбор, сигурен в своя край със завършването на 2014-та, сега „сините“ отново имат своята надежда, че с помощта на феновете, ще направят оцеляването възможно.

„Благодарим на феновете, че се върнаха в залата. В последните седмици именно тяхната подкрепа, техните жестве ни показаха, какъв е пътят да спасим Левски,“ заяви Павел Иванов, от името на целия баскетболен тим. „Явно само ние сме хората, които можем, искаме, и имаме сили да съхраним този велик клуб, неговото име, и неговата чест. Сами няма да успеем, но с вас, феновете, зад гърба ни, всичко вече ни се струва възможно.“

„Притеснявах се, че с моето изказване преди няколко седмици съм засегнал привърженици, които дълги години са доказвали обичта си към Левски, но вие ми показахте, че не е било така, и любовта към отбора няма граници,“ добави още капитанът на „сините“. „Показахте на всички нас, на терена, какъв е смисълът на нашия труд, показахте ни, че решението ни да останем и да се борим е било правилното.“

„Заедно решихме, че оставаме, и заедно искаме да ви поканим да ни подадете ръка, за пореден път, и заедно да спасим Левски. Отборът ни подкрепя идеята на Томислав Русев и Гонг, и ще дадем всичко от себе си за това да стане страхотно шоу на 15 февруари, в Арена Армеец. Сигурни сме, че нашето раздаване, подадената ръка от футболния тим, и най-вече – невероятната подкрепа от ваша страна, ще успее в своята цел – Левски да го има, и да пребъде!,“ завърши Павел.

Мачът за спасението на Левски е на 15 февруари, от 15 часа, в Арена Армеец, а билетите са с цена от 10 лева.