„В последния мач имахме кадрови проблеми. В първите два мисля, че не играхме зле, но не играхме и толкова добре. Мисля, че имахме повече капацитет, но може би в първия мач уникалното вкарване на Левски малко ни депресира”, сподели наставникът на баскетболния Ямбол Иван Чолаков след като тимът му бе отстранен от Левски и остана да играе за бронзовите медали в шампионата.

„Нашите фенове се надяваха включително и на елиминиране на Левски. Надявам се на по-добра игра в следващите мачове. В баскетбола в крайна сметка нещата си стоят точно. Това, че сме победили Левски, не означава, че и в полуфиналната серия ще е така. Левски като класа е много по-класен от нашия тим. Моята амбиция беше да покажем добри игри, но на този етап от плейофната серия не съм доволен”, каза още Чолаков и добави:

„Вече мислим за третото място. Според мен това, което се вижда от травмите на Върбанов и Радионов, то при Върбанов със стискане на зъби, той би се възстановил, докато за Радионов може и да е приключил сезонът. Но аз вярвам и в останалите състезатели, че ще играем по начин, по който да покажем, че сме стойностен тим и да оставим добро впечатление. Обичам да работя с млади и пожелавам наистина да се реализират. А по селекцията ще говорим след първенството.”