ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА КРЪГА - А Група

Топ новини

Хронология

Жълто

Въпроси и отговори

 • gvbalchev
  Здравейте,
  Има ли шанс да не мъчим Махмудов като център, и дали още някое ново крило, ще дойде? Г.Иванов каза миналата седмица, че в рамките на деня ще има резултат, но за съжаление още няма.
  Стефан Стоянов
  Всяка седмица казват, че чакат нови, но те все не идват. Според мен и тази седмица няма да има крило в Левски. Махмудов не е лош, но наистина не е за централен нападател. Като няма друг...
 • ByKolio
  Зравейте г-н Стоянов,
  Не мислите ли, че с млади съдии ще е същото, ако не и по-лошо ? Единствено за отсъжданията им, задължително определяни от един от двата отбора като тенденциозни ще ги оправдават с младост и неопитност. И понеже при сегашното ръководство системата им е ясна, по-лесно ще им е да се впишат в нея, отколкото да се правят на Матросов. Друг е въпросът, че при всяко "неправилно" отсъждане като им налетят играчи като Дяков и Моци и са до там - мача е изпуснат отвсякъде. Те и някои от сегашните съдии бяха млади и перспективни, а пък вижте до къде я докараха.
  Стефан Стоянов
  Значи да си свирят старите муцуни? Има логика, че по-лесно ще ги грабват, но е очевидно, че част от сегашните рефери са някак си обременени.
Виж всички