ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА КРЪГА - Висша Лига

ВИЖ КОЙ Е ГОЛЪТ НА КРЪГА - А Група

Топ новини

Хронология

Въпроси и отговори

 • vamiros
  Здравейте,
  Защо Ливърпул се изложи така срещу Виляреал в четвъртък. Може и да ме опровергаят другата седмица, ама искам да знам защо паднаха така, според теб.
  Здравей,
  ще карам на "ти", щом и двамата сме фенове на Ливърпул... Честно казано, и у мен остана чувството, че хората на Клоп можеха да се справят далеч по-добре. Блазни ме да кажа, че паднахме, защото Алберто Морено не изигра своята ситуация, както го стори Денис Суарес, но това ще е твърде жестоко към нашия ляв бек, който направи добър мач. Коло Туре незнайно защо покри засадата при техния гол и беше на 10 метра зад другите трима бранители, от друга страна обаче той се държеше на положение преди този момент...
  За мен реално няколко микромомента донесоха победата на Виляреал, който игра разумно и без излишни рискове. Смятам, че въпреки негативния резултат, мачът на "Анфийлд" ще бъде коренно различен. В Испания някак отборът ми се видя доволен и на нулевото реми, което ми стори странно за тим, ръководен от Юрген Клоп. Отделно от това смятам, че германецът малко обърка смените си - да, Коутиньо получи някаква травма, но пък Айби беше пълен анонимник (а това не е нещо от вчера или от днес...). За мен Бентеке трябваше да влезе много по-рано, защото се виждаше, че вариантът с Фирмино като "фалшива деветка" не работи. Бразилецът не може да се върне към формата отпреди последната си контузия, а и твърде често играеше с топката извън наказателното поле, което позволи доста голям комфорт за защитата на Виляреал. Много се усети и отсъствието на Емре Джан в центъра на терена, защото той е изпечен биткаджия. Милнър взе много топки и търсеше по-острите пасове, Джо Алън игра с много желание, ала Лукас... е, наречи го Лукас и не го "соли" повече... :)
  Другият елемент, който ми се стори учудващ, бяха безбройните центрирания от двата фланга... Този стремеж беше необясним предвид факта, че бяхме без чист нападател.
  Хубавото е, че има още един мач, в който всичко е възможно. Виляреал ще играе още по-затворено и ще гони контраатаките, с които може да ни нарани... При все това си мисля, че всичко е в нашите ръце - или нека кажа крака.

  Поздрави и хубави празници!
 • Странджата
  Не мислите ли, че аргументът Ви да публикувате едно мение,което не е въпрос, е неуместен, независимо от (или още повече заради)усмивката, с която е изречен. Мнението на г-н Джевизов - нищо, че не е Спас, е достойно да бъде публикувано заради гледната точка към проблемите на българския футбол и затова не смятате ли , че то се нуждае от Ваш по-задълбочен коментар. Все пак то е написано не за да види бял свят, а за да предизвика Вашето мнение, тъй като по всяка вероятност то е значимо за този, който се обръща към Вас и затова питам - не е ли достойно да отговорите на скритият в него въпрос "вие как мислите", за да остава питащият с горчив привкус от общуването с медиа, която явно цени.

  "Тъй като не виждам въпрос, пускам отговор на мнението Ви, само за да стане публично, защото виждам, че сте се постарал да го напишете :)"
  Иван Опренов
  Здравейте,
  Ако сте чел по-задълбочено рубриката, ще видите, че точно по тази тема съм отговорил на г-н Джевизов по-рано и той просто споделя мнението си след моя отговор, поне моето виждане е такова. Ако има друг въпрос, може да ми го зададе лично, ще му отговоря. Не виждам защо трябва да го тълкувате по този начин. И, не, не мисля, че аргументът ми е неуместен, а усмивката не е с цел ирония. Както и да е, не обичам да изпадам в обяснителен режим "какво съм искал да кажа", след като е написано черно на бяло. Вие сте в правото да си да тълкувате каквото и както сметнете за добре :) (не, усмивката не е иронична)
  Приятен ден!
Виж всички