Топ новини

Хронология

Въпроси и отговори

 • Здравейте,
  Кога ще свърши мълчанието около излъчването на мачовете от Висшата Английска лига- сезон 2016/17
  Кой ще ги излъчва?
  Къде?
  Благодаря.
  Здравейте, за съжаление в момента не мога да ви отговоря на въпроса. Поздрави!
 • bsz1916
  Здравейте г-н Стефанов , В края на двубоя Берое - ХИК , когато гостите видимо доволни от резултата разиграваха спокойно и изчакваха края на мача , треньорът на Берое изненадващо направи 2 смени в 89-тата минута . Тъй като по това време се правят смени само ако искаш да запазиш резултата и да спечелиш някоя минута , мислите ли че от Берое смятат този резултат за добър за тях . От показаното на терена ми се струва че полученият резултат не дава големи шансове на Берое за реванша (имам в предвид че гостите го постигнаха без много да се напрягат - или поне така изглеждаше.)
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  Смятам, че треньорът направи промените в своя състав, защото някои играчи видимо отпаднаха физически, а други дори получиха мускулни травми. От тази гледна точка не смятам, че смените могат да бъдат определени като изненадващи.
  Не мисля, че резултатът е добър за Берое, защото 1:1 от всяка една гледна точка дава предимство на ХИК преди реванша.
  От показаното на терена не смятам, че ХИК е толкова опасен отбор, колкото си мислех преди мача. Определено е един добре сработен тим с някои доста добри единици. Аз лично имах по-големи очаквания. Не мога да кажа колко са се напрягали, но е факт, че Берое игра по-добре през второто полувреме и можеше да стигне до победата.
  Хубав ден!
Виж всички