Топ новини

Хронология

Жълто

Въпроси и отговори

 • sportchatcho
  Здравейте господин Александров,
  Бих искал да попитам какво е Вашето мнение относно посоката, в която ЦСКА върви в момента. На фона събитията от последните няколко месеца, е ли това правилния път за клуба - практически стартиране от нулата с нов отбор в по-ниска дивизия?
  Като втори въпрос би ми било интересно Вашето мнение относно това не е ли крайно време футболната общественост и най-вече БФС да популяризира малко повече "Б"-групата? Все пак там се играе не лош за нашите стандарти футбол, а има и доста повече български играчи от т.нар. "елит". Там са представени доста областни и общински центрове, така че директното излъчване на някоя друга среща би предизвикала доста голям зрителски интерес.
  Поздрави,
  Най-напред посоката, която следва ЦСКА в момента бе продиктувана от административни, не от спортно-технически причини. Ако прези зимата основните акционери вместо да се карат помежду си, хора които уж дават парите да гонят треньора, да създават напрежение - ако вместо това всички се бяха обединили, можеше и да се намери начин ЦСКА да остане в елита. Сега щеше да се бори за титла, но уви - чака мач със Ихтиман и Сарая. Така че, тази посока е в известна степен принудителна, не по своя воля.
  Трябва да знаеш, че в лицето на медиите всичко е въпрос на интерес и рейтинг. Ако новините свързани с отборите от Б група се четат, ако евентуално излъчвани мачове се гледат - то никой няма да не иска да се популяризира. Така че - ако има слаба популярност, то тя вероятно се дължи на слабия интерес.
  вероятно наистина има хубави мачове, сигурен съм, че ако станат редовна практика - то Б група отново ще попадне в полезрението.
 • bento21
  Здравейте г-н Александров,

  т.к. откакто ЦСКА е във В група не се интересувам и не гледам мачовете от "елитната" ни А група искам да Ви попитам: наистина ли футболистите са станали груби и невъздържани или просто БФС се издържа от глобите за картони ? В последния кръг на А група са показани 1 ч.к. и 40 ж.к. което прави средно по 8 на мач !!!!!
  Здравей,
  ами...започни да гледаш мачовете и сам ще разбереш!
  Така без да си ги гледал, само като суха статистика е трудно да се прецени...
Виж всички