• Левски
  Левски 1 : 1
  68'
  Юргорден
  Юргорден

Топ новини

Хронология

Жълто

Въпроси и отговори

 • Киро Пора
  Здравей Веско,

  Питането ми е относно младежкия национален отбор (U21). Вчера победихме Армения и в момента сме начело в класирането, макар и с мач повече. Та, как точно става класирането? Само първия в групата ли се класира? Първия и втория ли, има ли баражи и т.н. Също така, как оценяваш шансовете ни и кой е фаворит в групата (Дания, Румъния, Уелс (доста добре тръгнаха) или ние)?

  Предварително благодаря!
  Веско Вълчев
  Здравей. Първият се класира директно за финалната фаза. Четирите втори с най-добри показатели играят баражи и два от тях се класират за финалите. Шансове имаме,след като побеждаваме. Може би фаворит в групата е Дания. Те тепърва ще влизат в играта.
 • filologa
  Г-н Вълчев, здравейте! Пиша Ви с мисъл за Националния отбор и неговото бъдеще! Признавам си не съм най-големия фен на Ивайло Петев, но лично смятам, че трябва да го оставим на поста! Защо ? Ще спомена три отбора - Исландия, Северна Ирландия и Албания! Първите два вече се класираха за Евро 2016, Албания...почти...Треньорите на тези отбори, съответно Ларс Лагербак, Майкъл О'Нийл и Джани де Биази са назначени в една и съща година, забележете 2011, т,е пет години по-късно, след много сериозна работа и опознаване на момчетата си тези отбори са на Европейско или на крачка от него. Пет години от днешната дата е 2020 - Не трябва ли да оставим Петев с мисъл за Евро 2020 ? Защото каквото и да си говорим много трудно както ние, така и тези три държави ще са в Русия! Защо те могат да чакат и дочакват своя момент, а ние да не можем? Благодаря Ви предварително и успех на националите-дано пратим Норвегия на Евро 2016, те Хърватите ще успеят на бараж! Поздрави!
  Веско Вълчев
  Добра теза,подкрепям я. Тя е свързана и с израстването на някои футболисти, които биха били бъдещето на този национален отбор. Поздрави!
Виж всички